- آیا Gamification فقط یک نام جدید و جذاب است؟
- آیا به همان اندازه که پیچیده به نظر می رسد، اثرگذاری آن در مقایسه با سایر استراتژی ها پررنگ تر است؟
- آیا Gamification فقط یک اصطلاح پر زرق و برق است که برخی با آن مارکتینگ کار خودشان را انجام می دهند؟
- آیا در دانشگاه های تراز اول دنیا دوره تخصصی Gamification وجود دارد؟
- آیا این اصطلاح که به بازی های جدی نیز معروف است بوسیله هر شخصی قابل پیاده سازی است؟
- چه چالش هایی در طراحی و پیاده سازی آن وجود دارد؟
- این استراتژی چگونه می تواند بر برند و سپس بر توسعه و تعمیق بازار و نهایتا افزایش فروش شرکت من نقش موثر داشته باشد؟
- اگر این استراتژی تا این حد تخصصی و اثربخش است، چگونه می توانم از آن در جهت تامین منافع شرکت خودم بهره بگیرم؟
پیچیدگی های موجود در بازی های جدی سبب شده تا تنها شرکت هایی بتوانند از آن سود ببرند که دانش روانشناسی و تکنولوژی برنامه نویسی را توامان بکار گیرند. از آنجایی که در بسیاری شرکت های داخلی، روانشناسی به ابزاری حاشیه ای مبدل گشته است و ارزش آن در تلفیق با سایر علوم نظیر مدیریت، IT، بازاریابی و فروش بطور کامل درک نشده است لذا شرکت هایی که از این دانش بهره جسته اند دارای یک مزیت رقابتی هستند که به راحتی از بیرون قابل شناسایی و تقلید نمی باشد.
امروزه در دانشگاه های معتبر دنیا، دوره های تخصصی برای Gamification وجود دارد و در بسیاری زمینه ها علاوه بر کسب و کار، کاربرد وسیع دارد اما به این دلیل که این استراتژی روی لایه های عمیق تر ذهن و روان انسان تمرکز دارد، مانند سایر استراتژی ها و روش ها به راحتی قابل تشخیص نیست بنابراین شاید تصور شود که کاربرد ندارد.
بر اساس آمار موجود، شرکت های پپسی(Pepsi)، کوکاکولا(Coca-Cola)، فیس بوک(FaceBook) و بسیاری دیگر با استفاده از آن توانسته اند هم برند خود را تقویت کنند، هم درآمد خود را افزایش دهند و هم پرسنل خود را نسبت به سازمان وفادارتر سازند.
برای مشاوره و امکان سنجی پیرامون بکارگیری این استراتژی نوین در کسب و کار خود، می توانید از فرم زیر استفاده کنید و در بخش موضوع، عبارت “Gamification” را قید نمایید.
[contact-form-7 id=”1474″ title=”مشاوره کسب و کارهای اینترنتی”]